Grodjakten

Sveriges populäraste slot Grodjakten är äntligen tillgänglig för spel på nätet! Grodjakten på nätet har tack vare Betsoft fått sig ett ordentligt ansiktslyft jämfört med den fysiska pubversionen, men funktionerna som vi har lärt oss älska är samma som tidigare. Dubbla och trippla dina vinster, rada upp saftiga frukter på linjerna och hjälp Herr Groda över krokodildammen till Fru Groda i det älskade bonusspelet! Det bästa av allt, här kan du vinna betydligt mer än 500kr och vid vinst kan faktiskt livet förändras! Lycka till!

Alla svenskar känner till slotmaskinen Grodjakten och vi är många i landet som kan intyga vilken känsla det är att plocka ut ett vinstkvitto som betalar en fatöl och en hamburgertallrik på krogen. Nu är Grodjakten äntligen tillgänglig för spel online och den här gången kan man kvittera ut betydligt större summor än 500kr! Faktum är att det går att lyfta tusentals kronor från nätversionen av Grodjakten om man har Fru Fortuna på sin sida! Ser du bara upp för krokodilen i det legendariska bonusspelet så ska du se till att Grodjakten på nätet kan byta hamburgare och fatöl mot skumpa och hummer!

Grodjakten på nätet är, som vi var inne på tidigare, samma spel som du spelat på lokalpuben eller restaurangen, det vill säga samma gamla grodor och samma gamla krokodil! Grodjakten online innehåller dock massvis med förbättringar. Grafiken är, som du garanterat redan har lagt märke till, mycket bättre än tidigare, dessutom är vinsterna betydligt högre än när du spelar nere på stan. Förutom dessa förbättringar är det mesta sig likt. Du kommer känna igen vinstkombinationerna, trollsländorna som blir till måltider, möjligheterna att dubblera eller tredubbla vinsterna, samt det fantastiska bonusspelet!

Grodjakten Bonus

I det klassiska bonusspelet i Grodjakten gäller det att ta sig över krokodildammen där den hungriga krokodilen lurar på den mittersta raden. Bonusspelet i Grodjakten på nätet har en stor fördel jämfört med pubversionen, här får du nämligen behålla alla dina vinster, även om krokodilen äter upp dig. Givetvis blir det bättre betalt om du tar dig hela vägen till Fru Groda men ditt slit i bonusrundan kommer betala av sig oavsett, den saken är säker! Du som har spelat Grodjakten tidigare vet hur bonusrundan aktiveras, tre näckrosblad bredvid varandra är vad som krävs!

€7 gratis bonus på Grodjakten

En riktig spelautomatklassiker har nu tagit steget ut på nätet och slutresultatet är ingenting annat än fantastiskt. Om du gillar att spela Grodjakten ute på krogen så kommer du fullkomligt älska onlineversionen som innehåller många förbättrade funktioner, läckrare grafik och hetare ljud. Vi på Svedala Casino vill ge dig chansen att vinna riktiga pengar på Grodjakten och ger dig därför €7 på Grodjakten gratis! Tiden då du stod i kö för att vinna småpengar är förbi. Välkommen till Grodjakten på nätet, välkommen till framtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *